זה רק הראשון מתכנן עוד אם אכן זה יתפוס וכנראה שכן!!!
הבקבוק נמצא מעל ארגזי תות השדה והמים העודפים נוזלים עליהם ניצול המים עד הסוף אין איבוד מים

טיבי כתב:המקור של הבולגריות זה אבי אלימלך "המלך" מה אתה לא יודע? כרגע הוא בטח עסוק במונדיאל אז אין תגובות מימנו:- אחרי המשחק הוא יגיב אני בטוח חחח

ארץ הצבי כתב:פתרון מדהים , מחר הולך לקחת בקבוקים בכלוב, יש של 2 ליטר, או יותר טוב , עודף מיכלי חומץ 4 ליטר ישמשו אותי מצויין, האם זרעת ישר בבקבוק?![]()

יעקב ישראל כתב:מיכל 2 ליטר מספיק?
אם כן עוד השבוע אני שותל

ראובן אורן כתב:ארץ הצבי כתב:פתרון מדהים , מחר הולך לקחת בקבוקים בכלוב, יש של 2 ליטר, או יותר טוב , עודף מיכלי חומץ 4 ליטר ישמשו אותי מצויין, האם זרעת ישר בבקבוק?![]()
אי אפשר לזרוע בבקבוק או במיכל לגידול שכזה !
אתה חייב לגדל שתיל ואז.. להחזיר אותו לתוך פיית הבקבוק ו.. להפוך אותו

טיבי כתב:כן ראובן היקר כרגיל אתה צודק רק שתיל מתאים לשתילה שכזו! זה די קשה אך אפשרי בהצלחה! אם יש שאלות אני כאן: לא לשכוח אחוזים מהתוצרת![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אם יצליח השמחה כולה שלי !!!!
ארץ הצבי רק תשתדל שהכלי שאתה שותל יהיה סימטרי או שתאזן אותו כח שיהיה אופקי וישר: למרות שזה לא חייב גם כך או כך החיים של הצמח הפוכים אז מה כבר ישנה לו גם עקומים חחחחח זה הראשון אצלי אז אולי אני טועהראובן מה דעתך?

טיבי כתב:כן ראובן היקר כרגיל אתה צודק רק שתיל מתאים לשתילה שכזו! זה די קשה אך אפשרי בהצלחה! אם יש שאלות אני כאן: לא לשכוח אחוזים מהתוצרת![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אם יצליח השמחה כולה שלי !!!!
ארץ הצבי רק תשתדל שהכלי שאתה שותל יהיה סימטרי או שתאזן אותו כח שיהיה אופקי וישר: למרות שזה לא חייב גם כך או כך החיים של הצמח הפוכים אז מה כבר ישנה לו גם עקומים חחחחח זה הראשון אצלי אז אולי אני טועהראובן מה דעתך?

חזור אל גינון אורגני ואקולוגי - של פורטל 'כאן נעים'
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], Yahoo [Bot] ו 2 אורחים