• Advertisement

ספריית הפורום

הגעגועים ל"ירוק" על כל היבטיו, כבר הפכו לעובדה. האנשים רוצים ירוק ליד הבית במקום מפלצות הבטון, האנשים רוצים להתחבר לטבע. לבריאות. לריח הירק של פעם, כן, כן, תתפלאו פעם (עד לפני עשרות בודדות של שנים) היה ריח לצנון לעגבנייה לגזר,לשסק, לשזיף ולרימון, שלא לדבר על הטעם הנפלא של פעם. עכשיו, אנו מביאים לכם במה/פורום לגינון האורגני, ובה כל מה שרציתם לדעת על גינה אורגנית ובה גינה אורגנית המשלבת עצי פרי, פרחים, צמחי תבלין וירקות.

איפה מוכרים תוצרת אורגנית? וכיצד מגדלים אותה? כאן תקבלו בקרוב במידע מקיף מטובי המומחים. תוכלו גם להיעזר בכתבות בפורטל כאן נעים – בקטגוריה החדשה גינון אורגני.
http://www.kan-naim.co.il/naim.asp?cid=531

כתובתנו: kan-naim@orange.net.il

ספריית הפורום

הודעהעל ידי ראובן אורן »

הרעיון נולד משיחה עם אמיר 'סקיבה' מהפורום, לאחר שרכש עבורי את ספרו של 'שלמה אילן' - הגן הפורה
אילן רכש באותה הזדמנות 3 ספרים - אחד בשבילי, אחד בשבילו ועוד אחד, 'להעביר לחברים' :)
אהבתי את הרעיון והולך איתו..
התאספו אצלי כמה ספרים מענינים שאותם אני מוכן לחלוק עם חברי הפורום. דהיינו, מי שמתעניין ורוצה לקרוא, מוזמן לבוא, לרחת ולהחזיר בזמנו הפנוי, או להעביר הלאה, לקורא הבא ולבא.. ו.."אולי" גם הספרים יחזרו אלי, מתישהו :mrgreen:
ואם הרעיון 'יתפוס תאוצה', אולי נוכל להגדיל, לאט לאט את מאגר הספרים שיעברו בין כולם.

ארשום כאן את רשימת הספרים + כמה מילים על כל ספר

1. הגן הפורה - שלמה אילן
ספר 'חובה' לכל מי שפונה לכיוון האורגני. שמחתי לקרוא אותו לאחרונה (לאחר המפגש) לאחר הרבה מאוד שנים שחלפו מאז נפגשתי בספר הזה - ממש בצעירותי.

2. עולם הצמחים - מיכאל זהרי
ספר נפלא שנכתב ע"י פרופ' מיכאל זוהרי מהאוניברסיטה העברית, בשנת 1953
על הסיסטמטיקה של הצמחים, מלווה באיורים ברורים ויפים.

3. צמחי מרפא - נסים קריספיל
מדריך שדה לצמחי המרפא של ארץ ישראל

4. פרחי סתיו וחורף - אמוץ דפני'ספר הפרחים שלי' - מתאים לילדים ולמשפחות, מדריכים ומורים היוצאים לחיק הטבע לגלות את עולם הפרחים מקרוב.

5. חובב הטבע - ג'ראלד דארל
ספר הדרכה נפלא ל'חוקר הטבע הצעיר', על פי ניסיונו של ג'ראל דארל

6. סביבה, מינהל ומשפט בישראל - ד"ר ראובן לסטר,עו"ד / ד"ר אהוד חשן, עו"ד(3 חלקים)
ספרים אלו קבלתי מאהוד חשן והעיון בהם, גרם לי להוסיף דעת רבה וללמוד הרבה על מושגי יסוד ב'איכות הסביבה', אקולוגיה ודמוקרטיה, עמדות המקורות העבריים לגבי הטבע, האקולוגיה ועוד ועוד..
ראובן אורן - מנהל פורום גינון אורגני ואקולוגי
אורגני זה הטבע שלי !
'גינון אורגני ואקולוגי' - הדרכה ויעוץ

באדמה בריאה - גדלים צמחים בריאים
צמחים בריאים - לא סובלים ממזיקים
סמל אישי של המשתמש
ראובן אורן
מנהל ראשי
מנהל ראשי

Advertisement

Re: ספריית הפורום

הודעהעל ידי תמיר1 »

רעיון טוב.
הצעה לשינוע ספרים:
מי ששואל מראובן ספר מסוים (ובהמשך, מחבר פורום ששבידיו ספר), שיעדכן בשירשור זה אחרי שגמר לקרוא מה הוא לקח ואיפה הוא גר כולל מס' טלפון או כתובת מייל - כדי שחברי פורום המעונינים יוכלו לבא ולשאול את הספר.
A is A
תמיר1
מומחה פורום
מומחה פורום

Images: 0

הודעהעל ידי זוהר ד. »

רעיון טוב.
אשמח לבדוק אם יש לי ספרים לגבי גינון אם אמצא אשמח לחלוק :D
זוהר ד.
משתמש חדש
משתמש חדש

הודעהעל ידי ארץ הצבי »

אפשר גם ספרי קריאה אחרים?
ממליץ על מספר חמש ברשימה של ראובן ,כדאי גם לקרוא ספרים אחרים של דארל, בדרך כלל קל , מעניין ומשעשע :rofl:
העולם הולך ונכחד, רק אנו יכולים להצילו!!!
סמל אישי של המשתמש
ארץ הצבי
משתמש מתקדם
משתמש מתקדם

חזור אל גינון אורגני ואקולוגי - של פורטל 'כאן נעים'

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Yahoo [Bot] ו 2 אורחים