Re: מי מכיר, מי יודע, מי מזהה?
פורסם: 07 יוני 2017,14:04
עירית שומית
כמו בצל ירוק.. והעלים שטוחים
לא רק איח של שום.., גם טעם עדין ונפלא של שום
מתאים ל'טחינה ירוקה' - חופן עלים לבלנדר, לימון סחוט, מעט מלח, טחינה גולמית ומים... טחינה חגיגה !
מתאים גם לסלטים ובישולים שונים.
כשיש ערוגה כזו גדולה, אפשר לעקורה גם את הבצלים. מתאימים גם לבישולים.
הצמח מתרבה גם בצורה וגטטיבית - מוציא בצלצולים 'בנות' מצידי הבצל המקורי וגם.. באביב, מוציא תפרחת כדורית, כמו בצל (קרובי משפחה !) והפרחים חונטים המון זרעים
הפרחים מושכים הרבה 'מאביקים מעופפים' לגינה
ו... תשקה את הערוגה הזו.., כל יומיים שלושה. יחזיק לך לאורך שנים - מקצצים ומקצצים ולא נגמר
כמו בצל ירוק.. והעלים שטוחים
לא רק איח של שום.., גם טעם עדין ונפלא של שום
מתאים ל'טחינה ירוקה' - חופן עלים לבלנדר, לימון סחוט, מעט מלח, טחינה גולמית ומים... טחינה חגיגה !
מתאים גם לסלטים ובישולים שונים.
כשיש ערוגה כזו גדולה, אפשר לעקורה גם את הבצלים. מתאימים גם לבישולים.
הצמח מתרבה גם בצורה וגטטיבית - מוציא בצלצולים 'בנות' מצידי הבצל המקורי וגם.. באביב, מוציא תפרחת כדורית, כמו בצל (קרובי משפחה !) והפרחים חונטים המון זרעים
הפרחים מושכים הרבה 'מאביקים מעופפים' לגינה
ו... תשקה את הערוגה הזו.., כל יומיים שלושה. יחזיק לך לאורך שנים - מקצצים ומקצצים ולא נגמר