תמיר אילן כתב:רימונים, רבותי, רימונים.
הרימון האדום-כהה (ארגמן?) הוא רימון הרשקוביץ מהסטף. טעם מעט חמצמץ עדיין
הרימון הורוד חיוור הוא רימון "מקומי" מתוק (כלומר ייחרתי אותו מרימון מקומי לא ידוע, שכמובן ייתכן שאינו מקומי כלל...)
אנו למדים שלא תמיד מה שאדום יותר מתוק יותר
שמתי לב ששקית האורגנזה הצמודה לרימון בצד של הענף יוצרת בעייה של דברים שחורים ולבנים הגדלים שם - כנראה בגלל שאין צירקולציה של אוויר.
כנראה שרשת "מש" על כול העץ עדיפה (מצריך גיזום משמעותי של הרימונים בחורף הקרוב ותפירת רשת).
עוד שמתי לב שיש רימונים שהיו מוגנים בשקית אורגנזה ונעקצו ולעומתם היו רימונים ששכחתי לשקק ונותרו שלמים. כמובן שיש גם כאלה ששיקקתי ונשארו שלמים וכאלה שלא שיקקתי ונרקבו... בקיצור, ניסוי מדעי לא טוב כי אי אפשר להסיק כל מסקנה
אורנה כתב:שנה טובה תמיר
ההרשקו
תן לוו לחכות עוד קצת .
אם הוא נורא חמוץ כבתחילת דרכו
נראה ש יהיה מוכן לקראת סוכות .
איכותיו הן בטעם ובצבע .
המתיקות מעורבת החמצמצה
היא שילוב מדהים
טעים טעים
ראובן אורן כתב:בלי תמונות של התהליך.. לא מאמינים...
תמיר אילן כתב:ראובן אורן כתב:בלי תמונות של התהליך.. לא מאמינים...
צילום של הידיים שלי שעדיין מוכתמות בשחור יהיה משכנע?
שמתי כפפות בתהליך החירוץ אבל כנראה הקטיף עצמו מילא את כול החריצים בידיים בשחור
חזור אל גינון אורגני ואקולוגי - של פורטל 'כאן נעים'
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־37 אורחים