ים,
אלה עגבניות שרי רגילות,בדיוק אותו טעם רק הצורה שלהם חמודה, יש לי זרעים שלהם מלפני שנתיים,אני אחפש לך אותם.
ראובן,
קראתי את כל מה שרשמתם על הנמלים, משם מצאתי את רעיונות הקינמון למינהם.
הבעיה שהייתה לי עם בורקס זה שפשוט קשה להשיג אותו, בעוד שבחול הוא נמכר בכל סופר בתור מלבין כביסה פשוט.. כאן הוא יותר למעבדות וניסוים לילדים (הג'ילי הזה שיוצרים ממנו עם דבק).
בכל מקרה הצלחתי למצוא מאיפה לרכוש 2 קג אז אני אדווח על תוצאות
.
יש לי עוד כמה שאלות, יש לי עץ פאפיה(זה שפירסמתי כאן פעם) שהגיע כבר לגובה של 2-2.5 מטר.. השאלה היא איך גוזמים אותו נכון?,פשוט להוריד את קודקוד הצמיחה?
בנוסף הוא אמור להיות דו מיני.. שמתי לב שהוא מוציא ניצני פרחים רק ליד בסיס הגזע (בין הבסיס לפיצול של ענף) ולא מוציא ביכלל בענפים.., זה תקין?, כלומר חשבתי שהוא יוציא פרחים ניקביים ופרחים זיכרים כאשר הזיכריים בדרך כלל אמורים להיות על הענפים..
ועוד בעיה מוזרה כל ניצן של פרח גדל לגודל של סמ-2 בערך ואז במקום להיפתח לפרח הוא נובל.. האם יכול להיות שחסר משהו או שאני לא עושה משהו טוב?
העץ מקבל השקייה של 10 ליטר בערך מי מזגן 3 פעמים בשבוע(בסביבות 30ל' לשבוע) קומפוסט פעם בחודש והומס מידי פעם(לא זמנים קבועיים).
הצמיחה שלו לעומת זאת מטורפת, יש לי תמונה שלו מלפני חודשיים .. הוא צמח בערך מטר וחצי מאז.
אם תמונות יעזרו תגידו לי ואצלם.
תודה מראש.