דובי כתב:הוצאתי את אחד השומים בגלל הסקרנות, וכמובן שהחזרתי אותו.
לא ראיתי שום התפתחות של ראש שום, רק את השן שהכנסתי עם הרבה עלים מעליו. מתי זה אמור להפוך לראש?
נחום כתב:דובי כל העלים שלך שלמים - זה אומר שאתה לא משתמש בהם
תתחיל "לגנוב" כמה עלים ולהוסיף לסלטים וחביתות
הטעם נע בין בצל ירוק לשום - עדין וריחני
לא חבל לתת לכל העלים להתייבש
דובי כתב:נחום כתב:דובי כל העלים שלך שלמים - זה אומר שאתה לא משתמש בהם
תתחיל "לגנוב" כמה עלים ולהוסיף לסלטים וחביתות
הטעם נע בין בצל ירוק לשום - עדין וריחני
לא חבל לתת לכל העלים להתייבש
לפני שבועיים צלינו דגים על האש, והכנסנו בבטן של הדג עלי שום, והיה פשוט תענוג.
דובי כתב:ראובן תן לי להבין, אתה גם שף לעת מצוא?
ראובן אורן כתב:דובי כתב:ראובן תן לי להבין, אתה גם שף לעת מצוא?
אני מאוד אוהב את החלק ה'טכני' של המטבח
את החיבור הנכון בין פריט לפריט.., זה כמו לבנות משהו עם גלגלי שיניים ש..עובד
הכיף הגדול הוא להכין סלטים שונים. לחתוך ירקות בצורה מסויימת ומיטבית ולהמשיך הלאה..
חזור אל גינון אורגני ואקולוגי - של פורטל 'כאן נעים'
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־96 אורחים