זה ממש לא תנור ייבוש.. זה רק מאוורר
והיתרון הגדול זה שזה הרבה יותר מהר מלחכות חודש (כי למה שאחכה חודש אם אוכל לקבל את זה תוך יומיים
) והיתרון היותר גדול זה שאין סיכוי שבזמן הזה יתפתח עובש
בניגוד לייבוש של חודש, במיוחד בפלפלים חריפים, על אחת כמה וכמה אם אתה מחליט לא לחתוך אותם ל2..
ובכנות, זה יוצא יותר איכותי, שהייתי מנסה לייבש על קולב/חוט/שיפודים ועוד אלף המצאות לא תמיד זה היה מייבש בצורה איכותית במיוחד ירקות, נניח פלפלים לפעמים היו יוצאים אלסטיים כאלה גם אחרי חודש ויותר..
כאן יש 100 אחוז הצלחה..
אגב אני מדבר נטו על ייבוש למטבח, זרעים זה סיפור אחר..