לא הייתי מגדל עגבניות אינדטרמינייט(לא מסיימות) במיכלים כאלה, הן דורשות מיכלים של 6-7 גלון לפחותאבי אלימלך כתב:2.כל המיכלים זה דליים עשרה ליטר.
את לא חייבת לחמם בתנור כמויות כאלה של קומפוסט אך מומלץ להשאיר ערימה במהלך השלב התרמופילי של הכנתו על טמפרטורות הנעותאורנה כתב:מה זה לחמם ולפסטר כמויות כאלה של קומפוסט ? איך מחממים \מפסטרים בכמויות כאמור לעיל?
הקומפוסט העשיר ביותר בחיים הוא כזה אשר הטמפרטורות שלו נעות בין 55 מעלות ל-65 מעלות צלזיוס על פי תצפיות במיקרוסקופאורנה כתב:והכי חשוב בסופו של יום .....איך מתווספים לנו החברה הטובים חזרה מה איתם ?
אבי אלימלך כתב:הלו דייב
......העגבניות,כולל מהזרעים שלך, גדלים יפה מאוד באדמה רגילה,מעורבבת בכל מיני חירבושים תוצרת עצמית.
חג שמח
תודה ראובן לא נראה שיצא לי לשלוח מישהו לירח לחפש אבקת סלעים למרות שבהחלט יכול להיות שאני טועהראובן אורן כתב:אבי, המידע האדיר שדייב דוחף לנו כאן, הוא בבחינת אחלה אנציקלופדיה שבעולם! אני קורא וצופה בהכל, כי אני 'משוגע' כזה!! פשוט מדפדפים, לומדים, מרחיבים דעת ולוקחים מה שאנו צריכים או בא לנו. ואם העגבנייות לא גדלות טוב אצל מי שגר בבאר שבע.., אז לפי המידע שדייב מביא, יבין מה כדאי להוסיף לאדמה, במיוחד אם מדובר בגידול במיכלים, שמיטה וכו'..
מפה שימושית http://lib.cet.ac.il/storage/items/9500 ... 5B1%5D.jpgצברי נוגן כתב:אני ממליץ בכל אזור להשתמש בקרקע המקומית ורק במידה ורוצים ליצור כיסי קרקע לצמחייה מסוימת...אז שווה להביא קרקע ממקומות רחוקים.
דייב כתב:בשביל להתחיל לגדל ירקות במיכלים אתה לא צריך הרבה יותר מאשר תערובת מוכנה של טוף מרום גולן והומוס דברת
חזור אל גינון אורגני ואקולוגי - של פורטל 'כאן נעים'
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־238 אורחים