על פי מה שקורה פה.. שנה ברוכה ביותר !
העץ שלי.. עמוס באופן פנטסטי, בכמות גדולה של זיתים ענקיים (לא עקוצים ! )
עצי זית בשטחים הפתוחים במושבה.. עם כמויות אדירות והם עצים לא מושקים בכלל..
ראובן אורן כתב:בטוח ש.. נתת לי שתיל?
כי העץ שלי בן כ 20 שנה +
אצלם אותו בהזדמנות.. עמוס ומסובל בזיתים - 'סורי/צורי נבאלי' !!
תמיר אילן כתב:ראובן אורן כתב:בטוח ש.. נתת לי שתיל?
כי העץ שלי בן כ 20 שנה +
אצלם אותו בהזדמנות.. עמוס ומסובל בזיתים - 'סורי/צורי נבאלי' !!
היה לי שתיל זית שקיבלתי ולא היה ברור אם הוא פורה. אמרת שאתה לוקח אותו לעשות ממנו בונזאי...
אלקנה כתב:הקטע של מאיר שלו בגינת בר (כן, חלוקים עליו פה בכמה עניינים) פשוט מעולה
אלקנה כתב:כן, ושאין באמת נוסחה.
אבל הקטע הטוב הוא שכל אחד בטוח שהזיתים שלו הכי טובים, ואז הוא ממליץ איך להכין ואיך להשוויץ לאחרים ששלך יצא יותר טוב משלו. ופחות טוב משלי (הכותב)...
ראובן אורן כתב:פרט.. למען 'הדורות הבאים'..
'עם מים בתמלחת של 10% (100 גרם מלח על ליטר מים)' - כמה מלח זה?חצי כוס? דבר גם ב'נפח' לא מודד בנפח, משתמש במשקל(ליטר מים שוקל בדיוק 1 ק"ג), אפשר גם להשתמש בביצה רכה שצריכה לצוף כשהתמלחת מוכנה
ממיס במים חמים ונותן לזה להתקרר? ממיס במים חמים ומוסיף מים קרים עד לכמות המתאימה ל 10%
ממלא הצנצנת עד הסוף? כמעט עד הסוף.
מוסיף למעלה זר שך 'שמיר'? לא אוהב שמיר, מוסיף כוסברה, נושא התבלינים/עשבי תיבול, כל אחד לטעמו
מוסיף שמן בתור 'פקק'? נכון! מוסיף שמן למעלה ליצירת מעין "פקק" שמכסה את כל שטח הראש של הצנצנת למניעת מגע של האויר עם מי הכבישה
המכסה סגור הרמטית, עד סוף ההחמצה? את המכסה לא סוגרים עד הסוף לאטימה, יש לתת "לנשום" כמה ימים. יש מכסים עם שסתום חד כיווני.
חזור אל גינון אורגני ואקולוגי - של פורטל 'כאן נעים'
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־183 אורחים