זבולון כתב:אבי, איך אתה מיישם את הסודה, בצורה אבקתית, או מומסת במים?
מומסת במים.
זבולון כתב:אבי, איך אתה מיישם את הסודה, בצורה אבקתית, או מומסת במים?
אבי אלימלך כתב:זבולון כתב:אבי, איך אתה מיישם את הסודה, בצורה אבקתית, או מומסת במים?
מומסת במים.
אבי אלימלך כתב:לא מחכים לקימחון עושים טיפול מונע לאחר החנטה. ואחר כך מדי שבועיים בערך.
כדאי לשנות. פעם גיפור,פעם סודה,.....וכו. אני משתמש גם בשמנים.
חזי כתב:שאלה
סודה מוכן מהבקבוק לא טוב ?
חזי כתב:אבי אלימלך כתב:זבולון כתב:אבי, איך אתה מיישם את הסודה, בצורה אבקתית, או מומסת במים?
מומסת במים.
שאלה
סודה מוכן מהבקבוק לא טוב ?
תמיר אילן כתב:אבי אלימלך כתב:לא מחכים לקימחון עושים טיפול מונע לאחר החנטה. ואחר כך מדי שבועיים בערך.
כדאי לשנות. פעם גיפור,פעם סודה,.....וכו. אני משתמש גם בשמנים.
אז אתה לא משקק אשכולות? אני מניח שאי אפשר לגפר או לרסס דרך האוגנזה (ולהוריד ולשים שקיות כול שבועיים זה עונש אכזרי ובלתי רגיל)
הגיפור והסודה מונעים גם עקיצות, חוץ מקימחון?
ראובן אורן כתב:לגבי עצי פרי.. קראתי פעם משהו...
לגבי גפנים... קטונתי... אנסה למצוא איזה מומחה ולשאול אותו..
זבולון כתב:שאלה: תגיד תמיר, איך אצלך מתקדמת ההבשלה של הציליאנית? מבחינת הצבע, האשכולות תפסו צבע או שזה קורה באיטיות? (אצלי ברד גלוב עדיין לא כולם תפסו צבע, וחלק מהאשכולות עדיין ירוקים, והם מבשילים משום מה באיטיות.) סתם מעניין להשוות בינהם...
זבולון כתב:יפה יפה. זריזה הגפן... אצלי הם תופסים צבע לאט לאט ועדיין לא ממש בשלים. באמת אני צריך להתעניין אצל אורנה לגבי הציליאנית.
זבולון כתב:שמש מלאה, אבל מה שכן, היא בנויה נמוך, ומודלית על חוטים. והאשכולות יצאו למטה והשריגים צמחו ועלו מלמעלה והצלו על האשכולות, וכעת הם בצל. וגם השקתי טוב. אז אולי בגלל זה התעכבה ההבשלה.
חזור אל גינון אורגני ואקולוגי - של פורטל 'כאן נעים'
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־71 אורחים