או, טוב ששאלת.
אצלי: תפוח, תפוז, בננה ותמר. וזהו.
מקסימום קצת יין או מיץ ענבים.
ואתם?
ראובן אורן כתב:די דומה.. 'פשוט ולעניין'
אמנם איני אוהב להוסיף סוכר לתה (מעט בקפה) אבל בסלט פירות אני בוזק מלמעלה, כמו להבדיל.. מלח בסלט ירקות
הסוכר מוציא קצת טעמים מהפירות ו.. מצטבר יופי של 'מיץ' בתחתית הקערה.
לפני ההגשה מערבבים והטעמים מתערבבים
אריה להב כתב:ראובן אורן כתב:די דומה.. 'פשוט ולעניין'
אמנם איני אוהב להוסיף סוכר לתה (מעט בקפה) אבל בסלט פירות אני בוזק מלמעלה, כמו להבדיל.. מלח בסלט ירקות
הסוכר מוציא קצת טעמים מהפירות ו.. מצטבר יופי של 'מיץ' בתחתית הקערה.
לפני ההגשה מערבבים והטעמים מתערבבים
אם אתה רוצה להדגיש טעמי פירות אז תוסיף פרוקטוזה במקום סוכר. מדגישה את הטעמים יותר.
אריה להב כתב:זה מופיע בתור פרוקטוזה. מוצר גבישי, נראה כמו סוכר.
נמצא במדפי הטבע או בחנויות הטבע, למיטב זכרוני זה מוצר די יקר.
חזור אל גינון אורגני ואקולוגי - של פורטל 'כאן נעים'
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־233 אורחים