אורנהאב770 כתב:שלום.
חשתי צחנה מן ההומוס ...
כהמלצך שלומי
הוספתי זבל סוסים מושרה במים.
ומעליו הוספתי גם יבש (ראיתי בצילומים)
על מנת לאזן מעט את הרטיבות והצחנה.
מקווה שפעלתי נכון .
תמיר1 כתב:מאז ארוע הרימות לפני כשבועיים שלושה זה לא חזר.
אני מקפיד לתת עלים (חסה, פטרוזיליה וכו') וקילופי ירקות (תפ"א גזר בטטה וכו')
בנוסף אני בוזק קצת קומפוסט בגרעיניות עדינה או שלוקח כף של הומוס (מלא תולעים) מלמטה ושופך על החומר הטרי.
אם מכסים, לא צריכה להיות בעיה גם לשים פירות אבל מאחר ויש מספיק עלים וקילופים אני משאיר פירות ושאר חומרים אורגניים לערימת הקומפוסט...
הערימה גדלה בהתמדה!. לא ספרתי אך מצפיפות התולעים בכף יש שם המון תולעים - אלפים, אני חושד.
שלומי קאפח כתב:מאוד משמח לשמוע שאין יותר רימות. כך שיש מקום להתנצלות על הכפשת שמה של הוילה לתולעים .(החבית לא אטומה)
נסה זבל סוסים תוצרת עין דור (ללא תילוע). הזבל והקש גרוסים דק דק . תוך 10 ימים התולעים מפרקות את הזבל, הצבע משתנה מצהוב לשחור.
משלוחים הביתה של זבל סוסים רק בקופסאות פלסטיק קשיחות תוצרת טל אשרוב שלומי
שלומי קאפח כתב:תמיר שלום.
שבוע שעבר ביקרתי את ידידתי מעין דור ולקחתי 5 שקים של 20 ליטר(בערך) של זבל סוסים. לפי כמות התולעים שדיווחת שיש לך שומר לך 2 שקים.
עדיין שומר לך את המשאבה הטבולה. אני מבין שהמפגש שלנו יהיה כנראה ב28 לחודש .
מוותר על ההתנצלות העיקר שתגיע למפגש אחרת מחייב אותך בדמי אחסנה
שלומי.
ראובן אורן כתב:
מתי אתה מגיע לפה עם.. :
זוייות אלומינום (מידות יועברו בהמשך..)
ראובן אורן כתב:יופי, תודה על המידע שאתה חולק - יופי של מידע מצטבר !
חשבתי על זה, אמש בלילה...
לאיזה צורך 'השקעת' ברשת 2 מ"מ ?! הן בקושי עוברות דרכה. לא עשיף להשאיר את הפלסטיק של הארגז ?!
בסיבוב הקודם של גידול 'תולעות', כש'רצחתי' את כולן במכה אחת (עם הנסורת המורעלת), היו שם כמה בוגרות (מיובשות) בקוטר של כמעט עפרון !!
וחזרה לדיווח שלך, ייתכן מאוד שזרימת האויר למטה, מתחת לרשת, מפחידה אותן והן ממהרות לקפוץ למטה ל"אדמה"..
העיקר שזה עובד יופי
חן חן
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים