זבולון כתב:אבל איך בכל זאת אפשר להשתמש בהם אולי העלים גם מורעלים?
אגב: זה אתה בתמונה??
גיא מ כתב:יש לי פה שאלה מיוחדת בשבילך,
כשהתה פולט ניחוחות מבוסמים,מה זה?
האם זה סתם ניחוחות של בלאגן או שזה התפרקות ורקב מה שמרמז על חברי משפחת גזי הביצה?
גיא מ כתב:אני לא חושב שהבנת את השאלה,
הכוונה הייתה באמת לאיזה סוג גז זה,
משפחת גזי הביצה ידועים גם כגזי חממה, חברה שאני מעדיף להימנע מהם,
לכן שאלתי היא האם זה גזי ביצה או סתם ניחוח(אני מניח שתמיד אפשר לעשות את בדיקת הנפיצות כשעושים מיכל גדול)?
ראובן אורן כתב:... שים את המיכל עם כיוון הרוח שהריח ילך לשכנים ולא למטבח שלכם ...
גיא מ כתב:אני מניח שאתה יכול לפעפע את זה דרך סידרת בקבוקי מים בשביל להיפטר מהניחוח, זה די פשוט האמת אבל מהלך די מיותר אם הריח נעלם תוך פחות משבוע
לעומת זאת עם זה גז ביצה אז זה די מיותר, מה תעשה עם המים אחרי זה?
דרור כתב:אנא עארף, זה אורגני לא? אולי להשקות את הקומפוסט...?
גיא מ כתב:מה תעשה עם המים אחרי זה?
גיא מ כתב:ראובן, הכוונה הייתה למים דרכם הוא מפעפע את הגז בשביל להיפטר מהריח למההתחלה
מים אלה יהפכו לחומצה חלשה כי הגז הוא כנראה על בסיס פחמני ולכן לא יהיה בריאים במיוחד
גיא מ כתב:תראה, בסך הכל.מדובר בקצר בתיקשורת אני דיברתי על שימוש בבקבוק מים בתור מסנן ריחות ואמרתי שלמרות שהוא כנראה יסנן את הריחות, אם מדובר בגזי ביצה, אז המים יהיו לא טובים, ואם אכן יהיו לא טובים כי מה שיווצר בבקבוק יהיה מה שנקרא גשם חומצי, ואני לא נתקלתי בהרבה יצורים שאוהבים אותו
גיא מ כתב:תקח בחשבון שחלק מהאנשים גרים בגירה אבל עדיין רוצים להשקיע, הרעיון הזה היה בשבילם, דרך אגב, בבירה ויין מנגנון זה קיים בשביל פליטת גזים שנוצרים בתסיסה אבל עדיין למנוע כניסת חמצן שתהרוס את התוצר לכן שם מדובר במנגנום קטן וחביב שלא יעזור במקרה זם, סוג של שסתום חד כיווני
שקדתולעים כתב:שלום. פעם ראשונה בפורום. איזה צמחים יכולים להחליף את הסירפד במערכת התה? האם חלמית, מצליבים למינהם (חרדל?) מה עם גדילנים וסלקיים?
כדי ליצר מיקרוזה - באיזה תדירות יש להשקות את האדמה?
תודה תודה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד