כל היתר ריח וצלצולים להרגשה הטובה:)).
די עם הפוספטים אשר מרעילים לנו את מי התהום , את הים ואת המזון.!!! יחי החומץ

ארץ הצבי כתב:ארבע ליטר חומץ שקוף עולה 8.99 בממן אור עקיבע! הוא כמעט נטול ריח לחלוטין , משמש גם בניקיון הבית אך לעיתים, (מעדיף לימון או חומץ בן יין תוצרת בית ! או בלסמי)משמש לסלט או להחמצה של ירקות . מוריד יופי אבנית באמבטיה ובמקלחות וומבריק את הריצפה..והכביסה נקייה ורכה יותר מאשר עם מרכך..
כל היתר ריח וצלצולים להרגשה הטובה:)).
די עם הפוספטים אשר מרעילים לנו את מי התהום , את הים ואת המזון.!!! יחי החומץ
זוהר218 כתב:צבי לא להכפיש בבקשה.
עסקתי רבות בפיצוחים ושאר מוצרי מזון. לקליית חמניות משתמשים במלח דק רגיל שהוא יותר זול ממונסודיום. יש כאלה המוסיפים קצת קמח תלוי בשיטת הקלייה.
את המונסודיום גלוטמט תמצא בעיקר בתבלינים ממקורות מפוקפקים שכן זה חומר זול המוסיף נפח ומשקל לתבלינים = כסף.
תחשוב למה פלפל שחור טחון דק הוא יותר זול מפלפל שלם בגרגירים.
זוהר218 כתב:אף אחד לא נעלב, היו לי כמה שנים טובות בתעשיית המזון (בתור בעלים).
משתמשים שם בהרבה חומרים ושיטות שאתה לא מעלה על דעתך. כמויות המונסודיום עצומות אבל לא בפיצוחים, בגלל המחיר ולא משהו אחר.
לא הרחבתי על השימוש בקמח תפו"א, עמילן תירס ועוד.
בתבלינים גם מוסיפים הרבה מלח שירחיק תולעים.
הכי טוב תבלין טהור שטוחנים מולך, אבל אין חיי מדף ארוכים.
כמעט שכחתי. משתמשים גם בחנקן ברוב המזון הארוז בשקיות.
אזהרה כל חלקי השיח רעילים ביותר לאדם ולבעלי החיים השימוש בו מותר רק חיצונית
זבולון כתב:סליחה על הבורות,
א. האם מישהו יכול להביא תמונה של סירפד כדי שנוכל לדעת בבירור איך זה נראה ולא נקח עלים אחרים?
ב. הזכירו את השימוש בעלי גפן, ויש לי חבר שיש לו גפן נגועה בכמין כנימות/נקודות שחורות, האם מותר להשתמש בעלים של הגפן הזו? וכמו כן השאלה היא על כל עלים של עצים האם אפשר להשתמש בהם לתה סירפדים גם אם הם נגועים?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־128 אורחים