אביחי כתב:אני חיפשתי מסוט למערכת טיהוא המים שלי ולא מצאתי ולכן פשוט השתמשתי בשני ברזים...
כשאני רוצה לנתב את המים אני פותח אחד וסוגר את השני....
קצת יותר מאמץ אבל לא באמת משהו רציני...
מצאת ברזים לצנרת 50 מ"מ???
אביחי כתב:אני חיפשתי מסוט למערכת טיהוא המים שלי ולא מצאתי ולכן פשוט השתמשתי בשני ברזים...
כשאני רוצה לנתב את המים אני פותח אחד וסוגר את השני....
קצת יותר מאמץ אבל לא באמת משהו רציני...
תמיר1 כתב:אביחי כתב:אני חיפשתי מסוט למערכת טיהוא המים שלי ולא מצאתי ולכן פשוט השתמשתי בשני ברזים...
כשאני רוצה לנתב את המים אני פותח אחד וסוגר את השני....
קצת יותר מאמץ אבל לא באמת משהו רציני...
מצאת ברזים לצנרת 50 מ"מ???
תמיר1 כתב:ראובן אורן כתב:כמה מחשבות בנושא
למעשה, התהליך שאנו רוצים לבצע, מוגדר כ..'התפלה' - התפלת מים. והמים שאנו מדברים עליהם, הם בגדר 'מים מליחים' שאליהם מתייחסים קצת אחרת מאשר 'מי ים' - יותר זול להתפיל אותם....
לבצע 'התפלה' במים המליחים - במים האפורים שלנו, נשמע קצת מסובך מדי, לגבי כל שיטה של התפלה - הקפאה, אידוי או אוסמוזה הפוכה.
אז.. נמשיך לבדוק לגבי אפשקות של 'שיקוע' המלחים, בדרך ביתית סבירה ונורמאלית..
אנחנו הולכים 'להמציא את הגלגל' ?!
אם תמצא דרך לשקע מלחים - מה טוב. אם לא, אז צריך כנראה להפריד. לרובכם, עם גישה לביוב עירוני, הפתרון המסתמן זה כיור כפול במטבח. לא בשרי/חלבי, אלא מי השקיה/מי ביוב. כיור השקיה יהיה לשטיפת פירות וירקות, כוסות, וכלים עם מעט שאריות (לא מלוחות - צריך ללקק את הצלחת כדי להחליט לאן לשים אותה ) כיור שני זה לשטיפת סירים מחבתות תבניות עם הרבה שומנים ומלחים. מים אלה ילכו יחד עם מי המדיח לביוב, לצערנו. לדתיים הבעיה מסתבכת כי צריך 3 כיורים...
כדי לחסוך כיור צריך למצוא/לפתח מסוט לצנרת האפורה של המטבח - מסוט שבעזרת לחיצה על דוושה, מתג, ידית, או משהו דומה, תסיט את המים מהכיור הבודד לביוב או להשקיה.
מחכה להצעות (שיקוע מלח/מסוט)
חזור אל גינון אורגני ואקולוגי - של פורטל 'כאן נעים'
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־228 אורחים