כמה מילים מידע מצטבר ומניסיון מקסים של שנה (בלבד !

) של גידולך 2 מטילות נפלאות (ערביות) עם 2 ביצים טרייות כל בוקר.
א. לגבי 'חיסול לו זקנות' - מצטרף ל'רובן מהעמק'. לא אלאה אתכם בסיפורי הזוועה של תהליך 'חיסול לול' ! זה יותר מזעזע מהדימיונות הכי גרועים שלכם ! יש סרטים על כך באינטרנט ודי לחכימא..
היה לי שק תערובת גדול עם מיכל להזנה אוטומטית - פשוט להתקנה וכן מים חופשי, כל הזמן, במיכל דומה.
פעלתי הרבה לפי תחושות
כל הרחימה של צמחי בר שתלשתי מהגינה, הייתי מכניס ללו שלהן ומחליף את המצע הקודם, גם בפינת ההטלה / שינה שהייתה ארגז עץ סגור ומוגן בפני גשם (עם פתח ל'חצר').
ה'חצר' שלהן הייתה שטח של כ 2 על 2 - רצפת רשת מורמת מעל פני האדמה בגובה של כ 30 ס"מ ומכותה בשכבה עבה של עשב וקש..
בנוסף, קערה גדולה שלתוכה היינו מעניסים כל מיני שארייות צמחוניות מהמטבח - פתיתים, ירקות מבושלים, אורז ומעט שארייות לחם
פעם עד פעמיים בשבוע, הייתי מוציא אותן לגינה הגדולה ל'יום כיף' - חגיגה לעיניים ! עד עכשיו אני צוחק מההנאה שלהן ומקולות האושר בעת שהיו חופרות באדמה ומגלות שלשול או כל חרק אחר
הן היו למעשה ה'קדם קומפוסטר' שלי וכל החומר שהוצאתי מהכלוב שלהן - עשב ישן מעורב בלשלשת, היה חומר 'מדליק' ! גורף אותו לערימה עם כמות גדולה של עלים מעץ המנדרינה הענק, יוצר ליד הקיר העתיק, ערימה גבוהה ובבוקר משקה אותה
תארו לעצמכם את המראה הנפלא של קיר עתיק בן 100 שנים שלאורכו 8 או 10 ערימות מהבילות ומעלות אדים, בגוונים שונים - מירוק חום ועד לשחור
וכמובן.. החוויה של ארוחת בוקר משותפת, אנחנו ו3 הילדים - כל בוקר ב 6 וחצי עם חביתה מ 2 ביצים וסלט ירקות מהגינה..