טל אשרוב כתב:סיימתי. יצאו 2 כיכרות.
סיימנו אחת.
מה לעשות עם השנייה?
סער כתב:במהלך ההתפחות אני מבצע סידרה של מתיחות וקיפולים לבצק על מנת לבנות את רשת הגלוטן והאלסטיות של הבצק דבר שבהמשך עוזר לכיכר לשמור על הצורה שלה גם העיצוב הסופי של הכיכר אחריי לזה
אם את באמת רוצה למקצע את התהליך אני ממליץ לך לקנות את הספר:
http://www.amazon.com/Tartine-Bread-Cha ... 0811870413
קצת קשה להסביר בדיוק את כל התהליך בכמה שורות אבל אני בכל מקרה אשמח לענות על כל שאלה
דרך אגב איפה קנית את בד הפשתן?
חזור אל גינון אורגני ואקולוגי - של פורטל 'כאן נעים'
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־135 אורחים