סער כתב:הרוטב מורכב מעגבניות שטוגנו בשמן זית לזה הוספתי אורגנו טחון שום קצוץ יין לבן מלח ופלפל ובסוף נגיעה של שמנת לבישול במידת הצורך ניתן גם להוסיף קצת סוכר.
טל אשרוב כתב:אבי,
את הפסטות והרביולי אתה עושה מדורום?
טל אשרוב כתב:אתה מתבל את
הבצק עצמו? חוץ מבזיליקום יש עוד
תיבול?
טל אשרוב כתב:בטח חולטים את המנגולד והתרד, לא?
3 רביולים לא מספיקים לבולגרים רעבים
צברי נוגן כתב:מתכון לסלוף (פיתה תימנית)
1 קילו קמח
1 כף שמרים
1 כף מלח
1 כף סוכר
3.5 כוסות מים
ורבע כוס שמן זית.
לערבב הכל עד לקבלת בצק אחיד, לכסות ולתת לבצק לנוח כ-20 דקות
ללוש שוב ולתת לבצק לנוח שוב כ-20 דקות, ללוש שוב ולתת לבצק לנוח
כ-40 דקות. (הבצק אמור לשלש את ניפחו להיות בעל מרקם דביק ואוורירי)
לצורך אפיית הפיתות יש להשתמש בטאבון שנועד לאפיית פיתות
שיצור חום אחיד משתי צדי הבצק.
(בעזרת ה' באפייה הבאה אצרף תמונות)
קורצים חתיכה מהבצק משטחים על המשטח של האפייה ונותנים לפיתה להגיע להשחמה
לאחר מכן מוציאים נותנים לה קצת להתקרר ובתאבון
חזור אל גינון אורגני ואקולוגי - של פורטל 'כאן נעים'
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־67 אורחים