חזי כתב:בוקר טוב
אני רואה בסופר כבר את הפול אופונה וגם שום
אצלי הפול לא כל כך הצליח מתוך 10 שתלים נותר 4 שתלים
והם רק עכשוו פורחים
לצמח של שום יש עובי של עיפרון +
רונית מ כתב:השמיר משתנה (לרעה) כשהוא מתחיל לפרוח. העלים נהיים פחות עדינים, הצבע הופך כחלחל.
ברגע שמתחיל לפרוח אני קוטפת כמה שאפשר ושומרת קצוץ קפוא לבישולים.
כך גם עם הפטרוזיליה והסלרי.
ראובן אורן כתב:רונית מ כתב:השמיר משתנה (לרעה) כשהוא מתחיל לפרוח. העלים נהיים פחות עדינים, הצבע הופך כחלחל.
ברגע שמתחיל לפרוח אני קוטפת כמה שאפשר ושומרת קצוץ קפוא לבישולים.
כך גם עם הפטרוזיליה והסלרי.
כן, זו המגננה שלהם נגד 'אוכלי עשבים' כמונו
הטעם נהייה גרוע וגם הריח - במיוחד בכוסברה ! ריח נוראי
[החסות נהייות עם עלים עבים ומלאים ב'חלב' לבן ומר ]
הבן שלי שם במים את הראש של אננס במים לפני כ 8 חודשים
בצל לפני שבוע הוא הוציא פרח
נקווה שיהיה גם פרי
חזי כתב:בוקר טוב
תודה ראובן
חשוב לציין שהוא גודל בקרעת מים בלבד
ללא אדמה ללא חומרים
יום טוב
חזי
חזור אל גינון אורגני ואקולוגי - של פורטל 'כאן נעים'
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־97 אורחים