איתי כהן15 כתב:נ״ב תמיר יש התקדמות עם התירסים שלך?
קטפת תירס?
קטפתי תירסים שהיו טעימים כמו שלא טעמתי תירסים מעולם.
הם היו מתוקים מאד ללא צורך בבישול - לא כמו תירסים מהסופר שצריך לבשל ולהמליח כדי לקבל טעם. הילדים לא משאירים גרגיר על הקלח
לצערי לא ידעתי שהתירסים שנשארים על הצמח מתייבשים כל כך מהר - עניין של ימים ספורים - ולכן לא מעט תירסים הפכו ללא אכילים.
אני אגב לא השארתי אותם על הצמח אלא הורדתי ואיפסנתי בבית - לשימוש באביב.
עוד דבר: התירס האדום איכזב בגדול. הצמח היה אדמוני וגבוה (כ-3 מטר) אך גרעיני הקלח לבנים ולא מפותחים. הקלחים מאד ארוכים אך לא הניבו שום דבר שימושי
שנה הבאה אזרע/אשתול יותר תירסים ובמחזורים של כל שבוע או שבועיים כדי ליצור גלים של תירסים מבשילים...