! | ראובן אורן כתב: |
כשהצמח מחליט שהפרי מוכן, הוא מתחיל לייבש את העוקץ המחבר בין הפרי לצמח |
ראובן אורן כתב:בהמשך לאורנה, המצב הקלאסי והיפה של הקישואים הוא כשהם עוד עם השארית של עלי הכותרת בראשם.
בשלב הזה, הם נמצאים בשלב הכי איכותי שלהם מבחינת תכולת הויטמינים
(לגבי 'טעם', אני לא הכתובת.. כי.. אני לא אוהב קישואים סורררי)
כשצבעם (צהוב או ירוק או כתום, לפי הסוג..) חזק, בוהק ומבריק, זה הזמן.
יופי של קישואים
שבת שלום
ראובן אורן כתב:תנובה נאה..
מה זה הכהה, משמאל למלפפונים, בתמונה הראשונה?
ראובן אורן כתב:שעועית..?! לפני שהיא מצהיבה, כמובן וגם לפני שהתרמילים נעשים סיביים ומעוצים.
כי זה כיף לפה ללעוס הכל, התרמילים עם הפולים גם יחד, ישר מהשיח.
את הפולים של השעועית וגם של אפונה כשמגדלים, כיף מיוחד לאוכלם 'חצי חיים' בלי שיעברו בישול ממשי.
כלומר, מגישים לשולחן קערת מרק ואז משליכים לתוכה, פולים חיים, ממתינים דקה שתיים ואוכלים.
כך הם חצי מבושלים וחצי חיים, חגיגה מתקתקה
שגיא כתב:זה קישוא פטיסון (״כוכב״)
זה זן כלשהו, את בטוחה שהוא יצא משיח שבו יש קישואים רגילים?
אולי זה 2 שתילים שונים?
חזור אל גינון אורגני ואקולוגי - של פורטל 'כאן נעים'
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־92 אורחים