בעז1 כתב:שתי שאלות:
א. יש לי טרגון ארבע העונות שהחל לפרוח, אני רוצה לקחת את הזרעים כשיהיו, ואני לא יודע איך הם אמורים להיראות.. עזרה?
ב. nicotiana rustica -
מכיוון שלא ראיתי שיש למישהו בפורום זרעים של הצמח, חוץ מראובן (שלצערי לא יכול פיזית להכין משלוחים), ועוד אחד שהפעילות האחרונה שלו הייתה במרץ, שקלתי קנייה באינטרנט..
יש לכם אתר מומלץ לקניית זרעים?, או שאני יכול להסתפק באיביי?
תודה רבה לכולם
אורנה כתב:שאפו
בקרוב תתחיל לשווק ?
סבבה יופי של התחלות
אלקנה כתב:לגבי הזרעים, אתה יכול לחכות שיהיו פירות ולנסות לפתוח אותם ולראות. סביר שהם קטנים מאוד.
אפשרות אחרת היא לשתול את הפירות עצמם. זה מה שאני מנסה לעשות עם ה"פירות" של תפוחי האדמה שצמחו אצלי.
בעז1 כתב:תודה רבה לשניכם (;
נחום- אני צריך לפחד מיציאה של תולעים גם רחוק יותר? או שהמקסימום שהן יוצאות זה מחוץ לרשת?
אלקנה- את האמת שעדיין לא ראיתי אותן, כנראה בגלל שהוצאתי את הוילה אל האור הן התחפרו..
יש מצב שאתם עוזרים לי עם שתי השאלות?
נחום כתב:בעז1 כתב:תודה רבה לשניכם (;
נחום- אני צריך לפחד מיציאה של תולעים גם רחוק יותר? או שהמקסימום שהן יוצאות זה מחוץ לרשת?
אלקנה- את האמת שעדיין לא ראיתי אותן, כנראה בגלל שהוצאתי את הוילה אל האור הן התחפרו..
אם הי יצאו ומצאו מקום להתרבות - שיהיו בריאות!
לא חסרות אצלי תולעים בוילה
ראובן אורן כתב:החדרת ברז, פשוטה מאוד
קודם תשיג ברז פשוט.., מפלסטיק.., אולי ממיחם שנזרק או סתם 'מופה' מפלסטיק או מתכת ובה תתקע צינורית שניתן לקפל אותה - צינורית סיליקון.
בדדופן המיכל תבצע חור קטן ועם קונוס כלשהו, מעץ או מתכת, שיולבש על מקדחה, תגרום לחור להתחמם ולפלסטיק להיות רך, ואז תבריג את המופה לתוכו, כל עוד הבפלסטיק חם.
הוא יתקרר ויתקשה על התבריג ולא תריך שום חומר אטימה.
בייחוד כשלא מדובר בלחץ גבוה
עשיתי זאת גם בתחתית חבייות עם לחת גבוה של 250 ליטר ! עובד כמו שעון, ללא נזילות.
בעז1 כתב:שתי שאלות:
א. יש לי טרגון ארבע העונות שהחל לפרוח, אני רוצה לקחת את הזרעים כשיהיו, ואני לא יודע איך הם אמורים להיראות.. עזרה?
ב. nicotiana rustica -
מכיוון שלא ראיתי שיש למישהו בפורום זרעים של הצמח, חוץ מראובן (שלצערי לא יכול פיזית להכין משלוחים), ועוד אחד שהפעילות האחרונה שלו הייתה במרץ, שקלתי קנייה באינטרנט..
יש לכם אתר מומלץ לקניית זרעים?, או שאני יכול להסתפק באיביי?
תודה רבה לכולם
בעז1 כתב:נחום כתב:בעז1 כתב:תודה רבה לשניכם (;
אם הי יצאו ומצאו מקום להתרבות - שיהיו בריאות!
לא חסרות אצלי תולעים בוילה
זה אפשרי?!?!
הן נמצאות אצלי ליד דברים אחרים, לא בא לי שכל המחסן שלנו יהיה מלא בתולעים..
חזור אל גינון אורגני ואקולוגי - של פורטל 'כאן נעים'
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד