על ידי ראובן אורן » 07 יולי 2014,14:04
כן, מצטרף לחזי בדיאגנוזה וקצת מחדד..
חשוב לשמור על השקייה אחידה וקבועה וכשהאבטיח מגיע בערך לגודלו הסופי, יש להוריד את מינון ההשקייה מעט, כדי שהאבטיח 'יתנפח' מייצור סוכרים ולא ממי השקיה.
כשהאבטיח מתנפח ממי השקייה, הגידול הנפחי של הפרי, לא סימטרי מבחינת יחס הצימוח של פנים האבטיח, מול קליפתו ואז, ביום שמש חם, השמש מחממת את המים בפנים, חלה 'התנפחות והקליפה נסדקת.
'כמה להשקות?' וכדומה.., זה כבר שייך לניסיון המצטבר שלכם מתוך 'ניסוי וטעייה' כי אצל כל אחד יש תנאים שונים בגינה
מנהל פורום - גינון אורגני ואקולוגי - הדרכה ויעוץ
אורגני זה הטבע שלי
באדמה בריאה - גדלים צמחים בריאים
צמחים בריאים - לא סובלים ממזיקים