Re: בגינה שלי - ראובן
פורסם: 23 ינואר 2018,14:04
יומני היקר
(וכל זה..)
אמש, "יצאנו לשדות.."
טוב, לא בדיוק 'שדות'.., אבל.., העשבונים הרבים, רחבי עלה ודגניים ועוד כל מיני, כבר הגיעו לגובה הברכיים
אז.. שעתיים אינטנסיבייות של 'עקירת נטוע'
שלושתנו התחלנו בגינה הקדמית.. כל 'ירוק' מעל לגובה של 5 ס"מ.., תופסים באצבעות, מסובבים, תולשים ו.. משליכים לאדמה ('השבת מינרלים'.. וכל זה)
בגינה האחורית, היו כמויות... כן, אדירות ! חלק גדול הושלך לצלחות העצים וחלק הרבה יותר גדול, למדשאה, ואח"כ לבאלה נפוחה ומדושנת ואח"כ, לפינת הקומפוסט. חומר שישכב שם עד פרוץ האביב
מ'זתומרת ' מי זה שלושתנו' ?
אני, אביאל וצ'יקו.., אלמנטרי
אני, משוגע על הקטע הזה של העישוב, כן אוהב את זה - אצבעות ירוקות חומות.. נפלא..
אביאל, הנער שעובד ולומד ( ) לא כל כך מת על העישוב, אבל.. משקיען.., קפדן.. בלתי נלאה !
ו.. כמובן צ'יקו, מהנדס ה QA הבלתי מתפשר! (יש סיכוי שבסוף יעביר אותנו ונקבל את התעודה - ISO 9000 )
צ'יקו משקיען.., לא רק בודק את גובה העשבונים, אלא גם מעשב במיקצועייות
גם הדגים בבריכה, לא קופחו וקיבלו 'ארוחה סינית' - עלים מוקפצים עם מדליוני לבנינים - 'הצעת השף'
כמו כן.., חודש ועובה החיפוי בערוגות - כמובן מאותו מאגר הפלא של כסחת דשא שחורה וריחנית
פשוט נפלא! העגבנייה ממשיכה לנסוק אל על ולהוציא פרחים וכך גם הבזיליקום ו.. שיח הפלפלים הצהובים זהובים מבית הגידול 'אריה להב' פינק אותי אתמול בשלל פלפלים טעימים וחריפים..
בקיצור.., בערב אכלתי קערה גדולה של סלט נפלא עם חסות צעירות ומתוקות ו.. עלי רוקט חרפרפים ו.. פלחי צנונייות ו..חופן זיתים דפוקים וחריפים מהעץ שלי (וגם עגבנייה גדולה מה'שופרסל' - תוצרת טורקיה) + פלפלים זהובים חתוכם דק ו.. שמן 'פיקואל' צעיר, טעים וחוצפני ו.. 2 פרוסות עבות של חציל בלאדי ש..טוגן בחום גבוה זמן קצר (כן, גם בשמן פיקואל)
יומני היקר.., ביי
(וכל זה..)
אמש, "יצאנו לשדות.."
טוב, לא בדיוק 'שדות'.., אבל.., העשבונים הרבים, רחבי עלה ודגניים ועוד כל מיני, כבר הגיעו לגובה הברכיים
אז.. שעתיים אינטנסיבייות של 'עקירת נטוע'
שלושתנו התחלנו בגינה הקדמית.. כל 'ירוק' מעל לגובה של 5 ס"מ.., תופסים באצבעות, מסובבים, תולשים ו.. משליכים לאדמה ('השבת מינרלים'.. וכל זה)
בגינה האחורית, היו כמויות... כן, אדירות ! חלק גדול הושלך לצלחות העצים וחלק הרבה יותר גדול, למדשאה, ואח"כ לבאלה נפוחה ומדושנת ואח"כ, לפינת הקומפוסט. חומר שישכב שם עד פרוץ האביב
מ'זתומרת ' מי זה שלושתנו' ?
אני, אביאל וצ'יקו.., אלמנטרי
אני, משוגע על הקטע הזה של העישוב, כן אוהב את זה - אצבעות ירוקות חומות.. נפלא..
אביאל, הנער שעובד ולומד ( ) לא כל כך מת על העישוב, אבל.. משקיען.., קפדן.. בלתי נלאה !
ו.. כמובן צ'יקו, מהנדס ה QA הבלתי מתפשר! (יש סיכוי שבסוף יעביר אותנו ונקבל את התעודה - ISO 9000 )
צ'יקו משקיען.., לא רק בודק את גובה העשבונים, אלא גם מעשב במיקצועייות
גם הדגים בבריכה, לא קופחו וקיבלו 'ארוחה סינית' - עלים מוקפצים עם מדליוני לבנינים - 'הצעת השף'
כמו כן.., חודש ועובה החיפוי בערוגות - כמובן מאותו מאגר הפלא של כסחת דשא שחורה וריחנית
פשוט נפלא! העגבנייה ממשיכה לנסוק אל על ולהוציא פרחים וכך גם הבזיליקום ו.. שיח הפלפלים הצהובים זהובים מבית הגידול 'אריה להב' פינק אותי אתמול בשלל פלפלים טעימים וחריפים..
בקיצור.., בערב אכלתי קערה גדולה של סלט נפלא עם חסות צעירות ומתוקות ו.. עלי רוקט חרפרפים ו.. פלחי צנונייות ו..חופן זיתים דפוקים וחריפים מהעץ שלי (וגם עגבנייה גדולה מה'שופרסל' - תוצרת טורקיה) + פלפלים זהובים חתוכם דק ו.. שמן 'פיקואל' צעיר, טעים וחוצפני ו.. 2 פרוסות עבות של חציל בלאדי ש..טוגן בחום גבוה זמן קצר (כן, גם בשמן פיקואל)
יומני היקר.., ביי