חזי כתב:בוקר טוב איזה יופי
לגבי הבצל האם לאחר פריחה ואיסוף הזרעים נותר הבצל
או שהוא כבר לא ניתן לאכילה?
יום טוב
אפרים כתב:טוב אצלנו התות הפקיסטני מתחיל להרביץ מה עושים עם כל התותים?
סתיו צ. כתב:מדהים! כל היבול, הירקות הבצל ובמיוחד האבטיחים.
הנבטות מוקדמות, בחממה בטח?
אורנה כתב:חגיגה של ענקים
מה הצבע שלהם במבפנים ?
מלהיב
אבי אלימלך כתב:
בפנים אדום כמו בחנות.
האדום של היום פחות אדום משל פעם.
פחות מבריק.
אבל הטעם בסדר.
צברי נוגן כתב:אבי אלימלך כתב:
בפנים אדום כמו בחנות.
האדום של היום פחות אדום משל פעם.
פחות מבריק.
אבל הטעם בסדר.
הטעם רק בסדר? אני רגיל שאצלך הטעם הוא שופרא דשופרא
האבטיחים מרמאי לוי דווקא טעימים מאוד ואני בוחר אותם לפי ראיית הרנטגן שלי
ולא לפי האם האצבעות מתופפות טוב או לא
יאיר כתב:אבי, מאיזה זווית צילמת את את הקישואים? זה מלמטה למעלה? איך אתה מדלה את השיח?
חזור אל גינון אורגני ואקולוגי - של פורטל 'כאן נעים'
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־106 אורחים