ארז כתב:משתי סיבות אני רושם שיבוא הוא חסרון
אישית אני מעדיף תוצרת מקומית כמעט בהכל
אין מה לעשות מוצר ישראלי לא רואה ממטר אף מוצר אחר ברוב המקרים
ולא רק בירקות אלא גם בהרבה דברים אחרים הבעיה היא שלא תמיד יש מוצר ישראלי
הסיבה השניה היא שלייבא אכן שורף המון דלק ומגביר את אפקט החממה
לדעתי צריך לחזור לשיטה הישנה והטובה של מכסי מגן
אודי דגן כתב:אחרי שקראתי את מה שאמרת יצאתי לחפש מה אומרים על החומר הנ"ל, וצירפתי גם לינק למעוניינים :
http://en.wikipedia.org/wiki/Sodium_laureth_sulfate
לא ברור לגמרי מה המינון של החומר בסבון ומה השפעתו על בני אדם שלא חלו בסרטן (החומר פוגע באנשים שכבר חלו בעבר במחלה), למרות שאין ספק שהייתי מגדיר אותו כ"בעייתי" בלשון המעטה.
איך יכול להיות שחברה כזו אקולוגית משתמשת בחומר הזה ? הם יודעים משהו שאנחנו לא ? הם אינם מנסים להסתיר את המצאות החומר שם. מדוע ? בכל מקרה, אני מתחיל לחפש סבון כלים אקולוגי אחר. יש המלצות ?
סער כתב:איך אתם מנקים את הפירות והירקות בחומץ?
והריצפה זה לא משאיר ריח?
ארז כתב:האם יש הבדל בריח בין חומץ רגיל לחומץ תפוחים
ארז כתב:מצאתי חברה ישראלית שנקראת אקו פרינד גם התווית שלהם לא ברורה שלחתי אליהם מייל ונקווה שהם יענו עליו
אודי לגבי מה שטוענים במחקר הזה נראה לי קצת בעייתי או שחוטא להיגיון
למיטב ידיעתי הגוף מטפל בהמון תאים סרטניים שנוצרים בו כל הזמן ומשמיד אותם
אם הSLS (סודיום לאורט דולפט ) מעודד תאים סרטניים אז הגוף יצטרך להתמודד כל הזמן עם תאים סרטניים
שקיבלו חיזוק באמצעות הSLS אז מכאן מבחינה לוגית שהוא יעודד סרטן
וחומר שמעודד סרטן נקרא מסרטן שלא נדבר על כך שהוא גם ידוע כחומר שמגרה את העור
חזור אל גינון אורגני ואקולוגי - של פורטל 'כאן נעים'
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־111 אורחים