ראובן אורן כתב:אדגיש כמה נקודות בקיצור
1. לבחור שיני שום גדולות ויפות
2. לא לשבור להם את החלק שלמטה, הקשה
3. להכניס הרבה קומפוסט לאדמה, שתהייה שחורה.
4. להטמין עם השפיץ למעלה
5. לכסות ב 10 ס"מ של חיפוי מחומר דק - עלים יבשים או 'קש'.
6. לשמור כל הזמן על אדמה לחה
7. אם הירוקים עולים מעל 15 ס"מ, לקצוץ אותם ולהשתמש בהם לתיבול מאכלים. כל הזמן שיהיו ירוקים בגובה אחיד של כ 15 ס"מ
זוהר218 כתב:לפי המזג אוויר כדאי להתחיל להנביט עגבניות.
שום יבש יש לי באדמה משנה שעברה.
הוא נמצא באיזור לא מושקה ושותה רק גשם. לא יוצאת כמות מסחרית אבל
הטעם חזק מאד ואני משתמש לרוב רק בעלים שלו.
אייל כתב:טמנתי בגינתי כ20 שיניים נראה שכולם נבטו.
ראובן - העלים של השום הם שום לכל דבר?
שלומי דבוש כתב:איתי בשיניים של איזה שום אתה משתמש? זה שקונים בסופר בשקיות?!
אייל כתב:יכול להגיד שאני טמנתי שיני שום רגילים מהסופר ולדעתי יש לי נביטה של 100%.
כך שאולי הסיבה היא אחרת.. אקלים או משהו בסגנון..
חזור אל גינון אורגני ואקולוגי - של פורטל 'כאן נעים'
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־204 אורחים