אבי אלימלך כתב:ליצ'י אפשר להקפיא.
תודה, מה צריך לעשות לליצ'י לפני ההקפאה? שלא יהיו פדיחות.
אבי אלימלך כתב:ליצ'י אפשר להקפיא.
חנן_ר כתב:אבי אלימלך כתב:ליצ'י אפשר להקפיא.
תודה, מה צריך לעשות לליצ'י לפני ההקפאה? שלא יהיו פדיחות.
אבי אלימלך כתב:כלום,אני מכניס לשקית סנדוויצ'ים ומקפיא ככה כחצי קילו בכל שקית.
חנן_ר כתב:אבי אלימלך כתב:כלום,אני מכניס לשקית סנדוויצ'ים ומקפיא ככה כחצי קילו בכל שקית.
וגם ההפשרה פשוטה כל כך?
מנסיון אני יודע שמשמש שהוקפא והופשר ראוי רק להכנת מחית, ולא לאכילה רגילה.
חנן_ר כתב:אבי אלימלך כתב:כלום,אני מכניס לשקית סנדוויצ'ים ומקפיא ככה כחצי קילו בכל שקית.
וגם ההפשרה פשוטה כל כך?
מנסיון אני יודע שמשמש שהוקפא והופשר ראוי רק להכנת מחית, ולא לאכילה רגילה.
חנן_ר כתב:מישהו גידל ארטישוק ירושלמי, ויכול לתת עצות טובות לגביו ?
כמו:
מתי הוא מבשיל?
באיזה עומק ואיזה מרחק מהגבעול אפשר לצפות לפקעות?
חנן_ר כתב:שלום.
איך יודעים מתי הזמן לקטוף חבוש?
יש סימנים חיצוניים ?
ראובן אורן כתב:'ירוק' = עדיין בוסר - הירוק / כלורופיל שבקליפה מבצע את הפוטוסינטזה המיוחדת לטובת סוכרים, עמילנים וויטמינים
חזור אל גינון אורגני ואקולוגי - של פורטל 'כאן נעים'
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־85 אורחים